Bröllop på marstrand, bröllopsfotograf Åsa Lännerström

Att vara bröllopsfotograf är att skapa, fånga, bevara, vårda, ge minnen av en dag som för alla är oförglömlig. Tusen minnen som finns kvar i en historia av bilder. 

Bröllopsfotografering Göteborg, Fotograf Åsa Lännerström
Bröllopsfotografering, Långedrag Göteborg, Fotograf Åsa Lännerström
Bröllopsfotografering på Björkö, bröllopsfotograf Åsa Lännerström
Bröllopsporträtt, uddetorps säteri, fotograf Åsa Lännerström
bröllopsfotograferin, donsö, isbolaget, göteborg, fotograf Åsa Lännerström
Bröllopsfotografering göteborg, saltholmen, fotograf Åsa Lännerström
Bröllopsfotograf Åsa Lännerström

               Välkomna hit!


Jag som ligger bakom denna sida heter Åsa Lännerström, och du hittade hit för att du ska gifta dig! Så himla kul, stort grattis till er! Ni har en så härlig tid framför er fylld med massa planering inför er dag! 


Att bestämma sig för bröllopsfotograf är inte det lättaste, men jag ska försöka visa er hur jag är och jobbar, vad som är mina viktigaste mål med er dag så den blir så bra som den bara kan.  


Mitt starkaste driv och egenskap, hur jag jobbar som bröllopsfotograf, handlar om att vi tillsammans ska ha roligt, skratta ihop och att jag ska få er att känna er så avslappande som möjligt, eftersom det är då ni själva känner er trygga och de magiska bilderna kommer!


Jag vill ge er ögonblicken in emellan, den fångade glädjen, alla små detaljer, alla leenden, all kärlek, alla skratt, alla lyckotårar, allas blickar, er historia. Att vi tillsammans skapar era sparade minnen utav en av era viktigaste dagar! 


Så med mig blir det inga stela miner eller poser, utan vi ser till att ha en härlig dag ihop, vilket i sin tur resulterar i de där äkta känslorna vi vill komma åt - äktheten och närheten som speglar era känslor för varandra.


Men det viktigaste ni ska tänka på är ändå att ni tycker om den bildstil jag har och att det känns rätt i magen, att ni kan se er själva i bilderna!


För det är ju i slutändan det som är mitt största mål, att ni gillar de bilder jag har och att ni gör det så mycket att ni låter mig få ta del av er dag!


Hoppas det låter bra för er! Men kika vidare på lite bilder och låt mig inspirera, så hoppas jag vi hörs - och ses framför allt!


  


Bröllopsfotograf Åsa Lännerström, bröllopsfotografering i blåklintsfält
Bröllopsfotograf Åsa Lännerström, bröllopsporträtt saltholmen
Bröllopsfotograf Åsa Lännerström, brudskål Villa Vanahem bröllopsfest, stenungsund

Partners

Medlem