Fotograf Karin Mönefors / Åsa Lännerström Bröllopsfotograf Göteborg
Bröllopsfotograf Göteborg Åsa Lännerström

         Stolt samarbetspartner med

ÅSA

Jag blir lite lycklig i magen när jag får till en fin bild, när ljuset sitter och känslorna flödar! Då ni, får ni se en sprallig bröllopsfotograf!
För mig är det viktigt att vi har en avslappnad stund och att vi skrattar mycket, det är då bilderna kommer som gör att vi tillsammans skapar er historia! 

Förutom att fotografera bröllop, ägnar jag mig även åt interiörfotografering och får där kombinera ett annat stort intresse med foto, inredning. Annars fullkomligt älskar jag att gå på loppisar (toklyckan när man hittar ett bra fynd!!) Ääälskar Köpenhamn & Paris!! Samlar på kaffekoppar och fina klänningar (och tydligen också på fina kappor har jag märkt! ..och vintageväskor.. och solglasögon..!) Älskar att dansa loss till 80-tals musik! Dricka bubbel! Varma sommardagar (som gärna tillbringas på en varm klippa i skärgården vid vårt sommarhus. Men hur varmt det än blir badar jag sällan..!) 
Bröllopsfotograf Göteborg Åsa Lännerström

"Vårt varma tack till DIG Åsa!!
Tack för att du var med oss och för dina underbara bilder! Du kan verkligen fånga glädjen, kärleken och känslan i stunden!!"

                                - Annelie & Magnus 

 

           ÄVEN MEDLEM HOS

       SAMT publicerad i